11 Квітня 2019
Новини

Кошеня пережило прання і віджим у пральній машині (фото)

Кошеня пережило прання і віджим у пральній машині (фото)

Шестимісячна кішечка на кличку Поппі непомітно для господарів забралася поспати в барабан пралки. І пережила повний 30-хвилинний цикл прання і віджиму, дивом виживши. 

Мешканка австралійського острова Тасманія Кім Берр розповіла, що обшукала весь дім, але ніде не могла знайти Поппі. Вона із жахом виявила її в зупиненій пральній машині, коли прийшла діставати білизну. Спочатку жінка подумала, що кішечка мертва. «Я вирішила, що у неї зламана шия... Вона не виявляла ознак життя і не дихала. У дітей почалася істерика...» – розповіла австралійка. Кішку завернули в рушник і терміново доставили у ветеринарну клініку міста Лонсестон, передають «Факти».

Місцевий ветеринар Тім Лоус, який практикує вже 32 роки, каже, що за всю свою кар'єру йому не траплявся подібний випадок. «Дивно, що вона вижила і не захлинулася», – каже він.

Температура тіла у кошеняти була набагато меншою, ніж нормальна. У легенях була вода. Поппі також отримала ушкодження голови і очей. Однак переломів у тварини не було. І важких фізичних травм прання не заподіяло. Уже через три тижні Поппі повністю одужала. «Я думала, що ми їй уже не подобаємося, що вона більше не дозволить гладити себе і брати на руки», – каже Кім. Але Поппі залишилася такою ж ніжною, якою була до прання. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему