10 Квітня 2019
Новини

НСК «Олімпійський» отримав запити на дві дати проведення дебатів

НСК «Олімпійський» отримав запити на дві дати проведення дебатів

ДП НСК «Олімпійський» підтвердив проведення дебатів на території стадіону.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

«До ДП НСК «Олімпійський» надійшли запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України щодо проведення дебатів. А саме, від представника кандидата у Президенти Порошенка Петра Олексійовича – на 14 та 19 квітня 2019 року, та від представника кандидата у Президенти Зеленського Володимира Олександровича - на 19 квітня 2019 року», - йдеться у повідомленні.

Задля узгодження єдиної дати, як повідомили у прес-службі, НСК «Олімпійський» ініціює проведення переговорного процесу з представниками кандидатів з приводу забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу.

Нагадаємо, що у штабі президента Петра Порошенка вважають, що проводити дебати 19 квітня занадто пізно, тому наполягають на зустрічі з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським 14 квітня на НСК «Олімпійський». Вважають, що в штабі опонента хочуть відстрочити дебати, і 19 квітня – це занадто пізно, оскільки наступний за ним день тиші не дасть журналістам можливість проаналізувати відповіді кандидатів, а виборцям – осмислити їх.

Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) після обговорення вирішила, що проведе дебати між кандидатами в Президенти, які вийшли у другий тур, 19 квітня з 20:00 до 21:00 в будь-якому випадку.

Перший заступник Голови комітету з питань свободи слова та інформаційної політики ВР України Ольга Червакова повідомила, що дебати на стадіоні збільшать витрати Державного бюджету на їхню організацію мінімум на 120 тисяч гривень. Саме стільки коштує оренда НСК «Олімпійський» на один день.

Натомість у прес-службі стадіону зазначили, що без детального технічного завдання, розуміння формату й точної локації дебатів в межах арени, наявності чи відсутності глядачів та багатьох інших технічних і організаційних факторів,  неможливо визначити точну вартість послуг із забезпечення організації та проведення заходу. Лише після узгодження всіх аспектів в рамках технічного завдання та проекту угоди на проведення дебатів - можна буде сформувати та оприлюднити точну суму. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, дебати, спорт
В тему