9 Квітня 2019
Новини

Сурогатне материнство гірше за проституцію – священик РПЦ

Сурогатне материнство гірше за проституцію – священик РПЦ

За заявою відомого російського священика, протоієрея Всеволода Чапліна сурогатне материнство є гріхом, гіршим за проституцію.

Адже сурогатне материнство – це торгівля тілом, передає «Ексклав».

«Це торгівля материнством, торгівля незнищенними почуттями, які виникають між матір’ю і дитиною. Це, звичайно, гріховне явище. Людина здає себе в комерційних цілях. І цим йде проти власного материнського почуття, проти встановленого Богом порядку речей. Це гірше проституції. Це щось, що глибоко ранить і дитину, і справжню матір, яка виносила її, не будучи при цьому генетичною матір’ю», – зазначив священнослужитель.

Чаплін вважає, що дитина, виношена сурогатною матір’ю, в родині відчуває себе не так, а батьки менше відчувають близькість до неї.

«Більш того, відомо, що сурогатне материнство використовується збоченцями – людьми, які становлять так звані одностатеві пари. Відомо, що люди з багатих країн експлуатують для цих цілей жінок з бідних країн. Тому ця тема пов’язана з соціальною нерівністю. Матері, які таким чином виносили дитини, потім дуже довго страждають. І від цього нікуди не дітися», – заявив представник РПЦ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сурогатне материнство, російська православна церква, Курйози
В тему