8 Квітня 2019
Новини

Сіамські близнюки з однією парою ніг на двох відзначили 18-річчя (фото, відео)

Сіамські близнюки з однією парою ніг на двох відзначили 18-річчя (фото, відео)

Сіамські близнюки з індійського штату Чхаттісгарх Шіванат і Шіврам Саху, у яких одна пара ніг на двох, відзначили своє 18-річчя. І заявили, що анітрохи не шкодують про те, що свого часу не погодилися на запропоновану лікарями операцію з розділення.

У 2014 році в Інтернеті стало вірусним відео братів, на якому були показані деталі їхнього повсякденного життя – як вони ходять по сходах, їздять на велосипеді, допомагають один одному митися. Брати, тіла яких з’єднані в ділянці живота, навчилися ходити і бігати, спираючись шістьома кінцівками. Після цього їм надійшли пропозиції від медиків розділити їх хірургічним шляхом. Але сіамські близнюки відмовилися, пишуть «Факти»

«Тепер нас не можна розділити, навіть якби захотіли. Це було можливо, коли ми були дітьми, а тепер пізно... Але ми однаково не хочемо цього робити. Ми бажаємо залишитися такими, як є. Ми отримали від Бога унікальний дар. І вважаємо себе двома тілами з однією душею», – наводить слова братів Barcroft TV. При цьому брати, народжені в невеликому селі поблизу міста Райпур, мають свої власні смаки. Так, один з них любить «Пепсі», а інший – «Кока-колу». Вони також вибирають різну їжу і відчувають голод у різний час. 

Шіванат і Шіврам ходили в звичайну школу, де значилися серед кращих учнів. Однак їм довелося залишити навчальний заклад, оскільки вони привертали занадто багато уваги. Біля школи збиралися натовпи людей, охочих подивитися на дивину. І вчителі попросили хлопчиків не ходити на заняття. Роботу знайти вони поки теж не можуть.

Батько хлопчиків Радж Кумар, у якого є ще шестеро дочок, пишається своїми синами. І також вважає, що їм краще бути разом. «Мої хлопчики здорові, і я сприймаю їх такими, якими вони є. Всі в селі їх люблять», – каже 50-річний чоловік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, індія, Відео
В тему