8 Квітня 2019
Новини

Зеленська і Порошенко: чого ви не знаєте про дружин кандидатів в президенти

Зеленська і Порошенко: чого ви не знаєте про дружин кандидатів в президенти

Журналісти розповіли незвичайні факти з життя дружин головних кандидатів у президенти.

Так виявилося, Зеленська чекала весілля 8 років, а Порошенко кинула заради сім'ї роботу. Про це інформує ТСН.

Олена Кияшко, саме так називалася дружина Зеленського до одруження, навчалася на будівельному факультеті Криворізького університету та була дуже популярною серед чоловічої половини вишу. Із Володимиром Зеленським вони навчалися в паралельних класах однієї школи. Однак, Зеленському довелося докласти зусиль, щоб завоювати кохану, адже на той час, вона зустрічалася з іншим. Найбільше цінує в чоловіках порядність, вірність та цілеспрямованість.

До речі, офіційного одруження Олена чекала цілих вісім років.

Отримавши диплом магістра, Олена практично жодного дня не попрацювала за фахом та долучилася до колективу студії «Квартал 95», де продовжує працювати сценаристом й зараз.

Нагадаємо, що чоловік нерідко любив пожартувати про свою кохану в телевізорі. Однак на публіці пара практично ніколи не з'являлася разом.

Володимир Зеленський завжди ретельно оберігав своє особисте життя і практично ніколи не ділився спільними знімками зі своєю дружиною Оленою. У численних інтерв'ю комік зізнавався, що дружина строго забороняє йому публікувати в своїх мікрооблоках її знімки. 

За словами Зеленської, їхня 14-річна дочка Олександра «висловлює активне невдоволення» рішенням батька займатися політикою. 
Молодший син, шестирічний Кирило, за словами Зеленської, більше переймається питанням можливості тата погратися з ним. 

А ось у Марини Переведенцевої історія зовсім інша. Дівчина закінчила столичний медуніверситет, стала лікарем-кардіологом. Свого чоловіка зустріла на дискотеці і вже через рік після першої зустрічі офіційно вийшла заміж у віці 21 року. До речі, йому тоді було 18.

1 лютого першій леді виповнилося 57. Кожен рік на день народження Петро Порошенко дарує їй путівку до країни, де вони ще не були, тому на даний момент вони об'їздили майже весь світ. До речі, у шлюбі Марина 35 років. В сім'ї Порошенка двоє синів і двоє дочок. Вже є онуки. Заради сімейного затишку вона кинула роботу кардіолога.

Дружині Зеленського на даний момент 41 рік, як і Володимиру. Що Зеленський дарує своїй дружині - невідомо, але, судячи з декларації, за дружиною числяться авто, квартира і прикраси. Разом вони 24 роки. Мають двоє дітей.

Зеленська і Порошенко: які таємниці зберігають дружини кандидатів у президенти
Зеленська і Порошенко: які таємниці зберігають дружини кандидатів у президенти

До речі, модний експерт Юлія Магдич стверджує, що у вбранні кожної першої леді є зашифрований код. Тут грає роль і колір, і фасон, і висота підборів.

Наприклад, подивившись на образ Марини Порошенко, експерт зазначила: «Вона завжди намагається узгодити всі образи між собою. І навіть якщо ми подивимося на її костюм, і на плакати «Думай», то ми побачимо, що вони одного і того ж кольору».

А ось Олена з'явилася вся в червоному на маленьких підборах. За етикетом вони повинні бути не вище 8 сантиметрів.

«Вечірній образ Олени Зеленської дуже ефектний. Те, що ми побачили в ньому, це фактично кодування кольором. Тому що червоний колір - це колір перемоги», - зазначила дизайнер.

Марина Порошенко за 5 років встигла проявити себе, і як ведуча новин з нагоди привітання чоловіка, а ще як провідна фітнес-уроків на одному з телеканалів і як покровителька інклюзивної освіти. Тобто отстоює навчання у звичайних, а не спеціальних школах для дітей з фізичними вадами.

Олена Зеленська ще в роздумах. В одному з інтерв'ю заявила, що була категорично проти боротьби чоловіка за булаву. Тому, чим точно, крім редагування промов чоловіка, вона буде займатися в статусі першої леді не говорить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, марина порошенко, олена зеленська
В тему