7 Квітня 2019
Новини

У Луцьку вкрали ноутбук, побили заради грошей та погрожували пістолетом (фото)

У Луцьку вкрали ноутбук, побили заради грошей та погрожували пістолетом  (фото)

Ніч з 6 на 7 квітня 2019 стала по-справжньому  «гарячою» для луцьких патрульних.

З 86 нічних викликів найрезонанснішими  були погрози зброєю, розкриті крадіжки та грабежі – повідомляє патрульна поліція Волинської області.

23 год. 15 хв. – виклик про погрозу фізичною розправою або вбивством. Патрульні прибувають на вулицю Федорова, у Луцьку. Тут перебуває 5 осіб, які й перелякали людей, що сповістили в поліцію. У 20-річного громадянина знаходять предмет, схожий на пістолет. Згодом у міськвідділку встановлюють, що пістолет пневматичний, особу відпускають та попереджають, що є певні правила користування зброєю, тож їх необхідно дотримуватись, а не лякати людей, які вже відпочивають.

24 год. 20 хв. – виклик про крадіжку ноутбука з тубдиспансеру, по вулиці Львівській. Двоє невідомих проникли до палати заявника та поцупили техніку. Одного з причетних патрульні затримують на місці. 35-річний чоловік каже, що був не сам, його спільник вискочив через вікно і може перебувати на вулиці Каштановій, неподалік. Тут його і помічають патрульні, щоправда, він ще намагається втекти, та чоловіка затримують. 29-річний зловмисник уже раніше був причетний до ряду крадіжок. Далі працюють слідчі.

6 год. 3 хв. – виклик про завдання тілесних ушкоджень. По вулиці Рівненській, у Луцьку, 5 молодих осіб побили 24-річного мешканця Маневиччини та відібрали грошові кошти. Патрульні одразу почали працювати по орієнтуванню і на проспекті Відродження виявили групу осіб, які підходили по опису: 3 хлопці та 2 дівчини. У них були сліди крові на одязі та руках. Усіх привезли до міськвідділку, де далі з ними працював слідчий. Попередньо відомо, що всі затримані неповнолітні цілу ніч випивали, батькам сказали, що ночуватимуть одне в одного, очевидно, на ранок їм захотілося пригод. Тим часом, потерпілого забрали до лікарні.

Окрім цих професійно виконаних завдань, патрульні цієї ночі виїхали на 7 викликів про конфлікти, 11 – про домашнє насильство, 4 – про погрозу фізичною розправою або вбивством, оформили 10 протоколів та 11 постанов у сфері охорони публічної безпеки, перевірили 112 осіб та 72 транспортні засоби. Загалом опрацювали 86 викликів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, Фото
В тему