5 Квітня 2019
Новини

Подумала: Тимошенко проігнорувала Зеленського

Подумала: Тимошенко проігнорувала Зеленського

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко не відповіла впродовж 24 годин, чи буде вести дебати між Володимиром Зеленським та президентом України Петром Порошенком.

У свою чергу, радник штабу Зеленського Дмитро Разумков спростував інформацію про те, що Тимошенко відмовилася бути арбітром, передає 24 канал.

Радник передвиборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що вони не отримували відповіді від Тимошенко.

В ефірі Радіо Новое время заявив Разумков зазначив, що Тимошенко була б незалежною арбітром, тому що критикувала б обох кандидатів. «Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більше половини країни. Але сталося так, як сталося», – сказав Разумков. 

Однак, пізніше в коментарі  радник передвиборчого штабу Володимира Зеленського спростував цю інформацію. 

«Ні, вже вони виправили, ми не отримували відповіді від Юлії Володимирівни. Там не було такої заяви від мене», – прокоментував Разумков.

Він додав, що не готовий коментувати, чи означає відсутність відповіді Тимошенко, що вона вже точно не зможе взяти участь у дебатах. Все ж Разумков сказав, що йому буде шкода, якщо цього не станеться.

«Скажімо так: час закінчився, але відповіді ми поки не отримали. Якщо вона погодиться, можливо… Знову ж таки я думаю, що це зможуть обговорити між собою представники команд (Зеленського і Порошенка – ред.) в залежності від того, буде ця відповідь (Тимошенко – ред.) чи ні», – наголосив Дмитро Разумков.

Напередодні кандидат у президенти України Володимир Зеленський запропонував екс-кандидатці Юлії Тимошенко бути гарантом «чесних правил» майбутніх дебатів з кандидатом Петром Порошенком. Чинний президент України вважає, що пропозиція Володимира Зеленського до Юлії Тимошенко стати арбітром на майбутніх дебатах є негідною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відмовився показувати е-декларацію до другого туру (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, юлія тимошенко, політика, володимир зеленський
В тему