5 Квітня 2019
Новини

Замість Порошенка і Зеленського до психіатра прийшов Насіров без ковдри

Замість Порошенка і Зеленського до психіатра прийшов Насіров без ковдри

Скандальний екс-глава Державної фіскальної служби Роман Насіров пройшов медичні аналізи та психіатричне обстеження. Він їх пройшов.

Про це йшлося у реаліті-шоу на українському телеканалі TVi, передає IA ZIK.

Насіров, який старався виглядати серйозно хворим раніше на суді, вважає, що до влади мають йти абсолютно здорові люди. Він зумів пройти тести.

«Я сьогодні поїду і здам [аналізи, тести], подивимося, чи буде хтось ще готовий це зробити, – каже Насиров в кадрі. –Тому що ось так йдуть у владу божевільні люди і навіть проходять. А потім ось така країна. Я думаю, що треба з цього починати - на власному прикладі показувати, що здорові нормальні люди повинні бути в політиці, в здоровому глузді», – зазначає Насіров.

Комічність ситуації в тому, що Насіров проходив аналізи ще задовго до Зеленського і Порошенка. На телеканалі жартома кажуть, що попали прямо у виборчий тренд.

Генпродюсер телеканалу Дмитро Носиков зазначив, що така ситуація – чиста випадковість, а Насіров все-таки здавав аналізи справжньому лікарю.

Нагадаємо, Насіров називає себе главою ДФС і з прибутком у 6 гривень стабільно декларує мільйони.

Як повідомлялось раніше, Володимир Зеленський записав ролик, у якому заявив, що погоджується на дебати із Петром Порошенком, однак висловив низку вимог. Найперша – це має відбуватись на стадіоні НСК «Олімпійський».

У свою чергу, Петро Порошенко підкреслив, що «дебати можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах», але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Пізніше Порошенко запросив Зеленського для проходження медичної експертизи у медичному пункті НСК «Олімпійський», який Зеленський сам обрав для проведення дебатів.

Та Зеленський в останній момент обрав приватну клініку, власниками якої є двоє росіян, один з них в минулому був в уряді Азарова заступником одіозного Сафіуліна.

Сьогодні вранці Володимир Зеленський таки здав аналізи, однак не на «Олімпійському», а в одній з приватних клінік. Водночас Порошенко прибув на стадіон «Олімпійський», щоб здати аналізи перед дебатами.

Після процедури Порошенко вкотре закликав Зеленського бути мужиком, не уникати дебатів і процитував українську народну пісню: «Я прийшов – тебе нема».

За результатами експрес-аналізів у Петра Порошенка не виявлено алкоголю та наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трьох

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, вибори 2019, роман насіров, Курйози
В тему