4 Квітня 2019
Новини

Крапку в «дебатлі» поставив Аласанія

Крапку в «дебатлі» поставив Аласанія

Голова НСТУ Зураб Аласанія поставив остаточну крапку у дискусіях щодо дебатів - в студії Суспільного мовника і за правилами Суспільного мовника.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Не знаю, якою буде відповідь кандидата Порошенка кандидату Зеленському, але коментар Суспільного буде наступним: «Панове кандидати. Дебати — за «Законом про вибори президента України». В студії Суспільного мовника. З модератором Суспільного мовника. За правилами Суспільного мовника», — написав він.

Аласанія також додав, що на цьому — «крапка».

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК «Олімпійський».

Його пропозицію прийняв чинний глава держави, кандидат у президенти Петро Порошенко, вказавши: «Стадіон, так стадіон».

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що НСТУ починає перемовини з кандидатами у президенти щодо організації їхніх дебатів на НСК «Олімпійський».

Речник МВС України Артем Шевченко запевнив, що правоохоронні органи без проблем зможуть забезпечити охорону публічного порядку і безпеку на НСК «Олімпійський» під час проведення дебатів кандидатів у президенти.

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців. У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: назвали точну дату і час дебатів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, суспільство, дебати, петро порошенко, володимир зеленський
В тему