4 Квітня 2019
Новини

Із Луцька в Київ транспортували пацієнта з ампутованими пальцями

Із Луцька в Київ транспортували пацієнта з ампутованими пальцями

Чоловік травмувався, і його з важкими травмами необхідно було перевезти у столицю.

3 квітня 2019 року бригада екстреної медичної допомоги здійснила складне перевезення важко травмованого пацієнта з центру реконструктивно-відновної хірургії та хірургії китиці Луцької міської клінічної лікарні у місті Києві.

Складність перевезення полягала у тому, що пацієнта з діагнозом «травматична ампутація правої китиці на рівні 1-4 пальців. Субтотальна ампутація трьох пальців» потрібно було якнайшвидше транспортувати у Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова в м. Києві. Про це повідомляють у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

З Луцької міської клінічної лікарні бригада екстреної медичної допомоги разом з пацієнтом виїхала об 14 год. 02 хв., а вже 19 год. 35 хв. хворого з приймального відділення інституту відразу доставили в операційну, де вже чекала бригада хірургів.

У Києві бригада затратила 50 хв. дорогоцінного часу, оскільки в години пік не мала можливості проїхати по проїжджій частині з вісьмома полосами руху.

Читайте також:

В Києві чоловік в одних трусах випав з балкону (фото, відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, київ, медицина, лікарня
В тему