3 Квітня 2019
Новини

НСК «Олімпійський» відреагував на заяву Зеленського про дебати на стадіоні

НСК «Олімпійський» відреагував на заяву Зеленського про дебати на стадіоні

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» не отримував заявок на проведення дебатів між кандидатами в президенти на території стадіону.

Про це повідомляє прес-служба спорткомплексу на сторінці у Facebook.

«До державного підприємства НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок, чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України.

Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві - є його власною ініціативою. Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні.

В разі надходження відповідних пропозицій адміністрація НСК «Олімпійський» буде розглядати їх в робочому порядку.

Принагідно заявляємо, що НСК «Олімпійський» є аполітичним державним підприємством та не бере жодної участі у виборчій кампанії жодного з кандидатів у Президенти України», - пишуть у дописі.

У коментарях під публікацією між користувачами розгорілася запекла дискусія. Значна кількість дописувачів вважають, що ролик знімали на хромокеї (прим. «Зелений екран», «Синій екран» — технологія, що широко використовується на етапі пост-продакшн в кіно та на телебаченні. Суть технології полягає в тому, що ділянки зображення або відео, які мають певний колір, замінюються іншими зображеннями).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, дебати, вибори 2019
В тему