2 Квітня 2019
Новини

«#Хочубачитидебати»: українці вимагають «очної ставки між Порохом і Зе»

«#Хочубачитидебати»: українці вимагають «очної ставки між Порохом і Зе»

Користувачі масово підхопили у соцмережах флешмоб, що стосується виборів Президента України. Виборці вимагають очної ставки між претендентами на ключовий пост країни, які пройшли у другий тур, – чинним гарантом Петром Порошенком і ноуменом Володимиром Зеленським, за якого на першому етапі виборів проголосувала третина українців.

Авторка акції, яка шириться українським сегментом Інтернету, – член правління Національної громадської телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова. У своїх дописах у Facebook і Twitter Кольцова закликає політичних суперників узяти участь в публічних дебатах, як того вимагає українське законодавство про вибори.

«Як виборець, я хочу почути, як думає, реагує, стверджує чоловік, який збирається виступати від імені країни. У мене є право. # Хочубачитидебати», – написала Кольцова.

Під її повідомленням у Facebook уже понад тисяча реакцій.

Як відомо, до того Зеленський усіляко уникав спілкування із журналістами, тож співгромадяни банально не уявляють, як людина, яка претендує на ключову посаду держави, говорить про важливі для українців речі. І що саме говорить.

І в мікроблогах: 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, дебати, вибори 2019, петро порошенко, володимир зеленський
В тему