2 Квітня 2019
Новини

На Волині з лікарні втік психічно хворий чоловік

На Волині з лікарні втік психічно хворий чоловік

Розшукують чоловіка, який самовільно покинув стіни Волинської обласної психіатричної лікарні, що знаходиться у селі Липини.

Розшукують пацієнта Волинської обласної психіатричної лікарні, що знаходиться у Липинах під Луцьком, який утік із медзакладу, – пише ІА Волинські новини.

Про це 1 квітня повідомили у службі таксі «579» з посиланням на інформацію, яку всім луцьким таксистам надали у медичній установі.

На вигляд чоловікові, який втік з лікарні, близько 30 років.

Був одягнений у чорні штани та світлу сорочку, взутий у капці. Згідно із наданою медиками інформацією, хворий покинув лікарню без верхнього одягу.

«Увага! Містом може розгулювати особа, яка самовільно покинула психіатричну лікарню у селі Липини! Може їхати в сторону Ковеля або Ратна. Будьте уважні! Він може бути небезпечний!» – йдеться у попередженні.

При виявленні особи, схожої за описом, водіїв та пішоходів просять телефонувати за номером «102» або «103» та при можливості затримати втікача.

Також подібне повідомлення надійшло і до водіїв інших служб перевезення:

«Шановні водії! З психіатричної лікарні втік пацієнт! Якщо до вас звернеться чоловік без верхнього одягу, в джинсах і капцях та попросить завезти в Ковель, Ратне чи Гірники, повідомте, будь ласка, у диспетчерську або ж на «102».

Читайте також:

Молодого чоловіка в Луцьку рятували від самогубства (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, психіатрія, розшук, лікарня
В тему