29 Березня 2019
Новини

«Термінатор» на велику: у Вінниці затримали 18-річного юнака з автоматом (фото)

«Термінатор» на велику: у Вінниці затримали 18-річного юнака з автоматом (фото)

18-річний вінничанин був озброєний до зубів, а в рюкзаку тримав зведений до стрільби автомат і патрони.

У Вінниці встановлюють, до якого злочину готувався 18-літній велосипедист, який у наплічнику віз цілий арсенал зброї. Вінницькі патрульні 26 березня затримали на одній із вулиць міста підозрілого юнака на велосипеді, який у рюкзаку ховав автомат, заряджений 20 набоями, запасний магазин зі стількома ж патронами і ніж. Також у парубка вилучили балаклаву, повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що увагу поліцейських привернув підозрілий велосипедист, який о другій ночі рухався вулицею Генерала Арабея. Звідки юнак узяв зброю і куди їхав поночі, затриманий уперто мовчить. Під час санкціонованого обшуку в помешканнях затриманого поліцейські вилучили ще 28 бойових патронів калібру 9 мм.


«Зараз поліцейські з’ясовують, до якого злочину готувався зловмисник, озброєний автоматичним пістолетом Scorpion, наведеним у бойову готовність», – сказано в повідомленні.

Молодика затримана, зброю і боєприпаси вилучено та направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України про незаконне поводження зі зброєю. Зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему