28 Березня 2019
Новини

Зеленський приховав маєток в Італії серед російських олігархів

Зеленський приховав маєток в Італії серед російських олігархів

Кандидат в президенти Володимир Зеленський володіє незадекларованою 15-кімнатною віллою в італійському місті Форте-дей-Мармі.

Цікаво, що цей курортний населений пункт облюбували російські олігархи (Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров та інші), які також мають там свої маєтки, - пише «Слідство.Інфо».

У Зеленського знайшли віллу в Італії: його сусіди - російські олігархи
У Зеленського знайшли віллу в Італії: його сусіди - російські олігархи

У декларації за 2017 рік Зеленський вказав лише чотири квартири в Києві, заміський будинок, а також квартири в Ялті та Великій Британії. А от 15-кімнатний розкішний будинок на узбережжі у його декларації відсутній.

«У 2017 році італійська фірма San Tommaso S.R.L., задекларована Зеленським, придбала 15-кімнатний будинок у тосканському містечку Форте-дей-Мармі. За нього італійська фірма заплатила 3,8 млн євро. Будинок розташований усього в 600 метрах від моря - вісім хвилин пішки до пляжу», - йдеться у сюжеті.

При цьому журналісти зауважують, що невідомо наразі, чи відвідує кандидат на виборах 2019 цю віллу. 

Цікаво, що за даними авторитетного видання New York Times, за оренду навісу на пляжі Форте-дей-Мармі відпочивальники платять по 250 євро на день і лишають офіціантам чайові по 1000 євро.

Українські ж журналісти запитали у Зеленського, чому ця нерухомість не згадується в його декларації, на що отримали дуже лаконічну відповідь від прес-служби кандидата. 

«Декларація кандидата заповнена в повній відповідності з чинним законодавством України», - сказали у прес-службі Зеленського.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика, декларація, олігархи, володимир зеленський
В тему