28 Березня 2019
Новини

Китайці фанатіють від «Кінг-Конг Барбі» – дівчини з ляльковим обличчям і горою м’язів (фото, відео)

Китайці фанатіють від «Кінг-Конг Барбі» – дівчини з ляльковим обличчям і горою м’язів (фото, відео)

Азійські соцмережі впали до ніг юної китаянки з лицем школярки і тілом атлета.

Її звуть Чен Лу, і їй всього 21 рік, вона студентка Шеньянського спортивного коледжу. Туди дівчина прийшла вже маленькою гіркою м’язів – тренуватися з тягарями Чен почала ще в школі, коли дізналася, що бувають і жінки-бодибілдерки. Сьогодні ж її інакше як «Кінг-Конг Барбі» не називають, а сама дівчина є новою зіркою азійських соцмереж, пишуть «Фішки».

Миле личко вчорашнього дитини і рельєфне тіло тренованого атлета. Чен навприсядки тягне 120 кг, вдвічі більше, ніж важить сама при зрості в 153 см.

А в соцмережах її обожнюють – фігура! Вона росла соромливою і досі любить рожевий колір, стиль «кавай» та усілякі «мімішності». Але мускулатура для Чен є невід’ємною ознакою здоров’я, сили і впевненості в собі.

«Це було легко і складно водночас, – згадує Чен. – У Китаї жінка завжди асоціювалася зі слабкістю, покорою, ніжною красою, була антиподом усього грубого, включаючи і спорт. Більш того, в сучасній країні, де жінок бракує, їм і працювати здебільшого не потрібно, головне – вдало вийти заміж. І тому самостійна, сильна дівчина, та ще й спортсменка, – це повний розрив шаблонів. Було складно почати, але потім усе пішло як по маслу, тому що для китайців жіночий бодибілдинг – тема порівняно нова і незаяложена».

Чен Лу тренується двічі на день, у неї немає природного таланту, а підсідати на препарати вона не хоче. Ось і доводиться трудитися щосили – сама собою мускулатура не виросте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, китай, Відео
В тему