27 Березня 2019
Новини

Зайцева поміняла адвоката і подала апеляцію на вирок суду

Зайцева поміняла адвоката і подала апеляцію на вирок суду

Олена Зайцева, мажорка, яку засудили за смертельну ДТП у Харкові, не погоджується з вердиктом суду.

Олена Зайцева, засуджена на 10 років за смертельну ДТП у Харкові, подала апеляцію на вирок суду. Вона також змінила адвоката – тепер її інтереси захищає юристка Юлія Плетньова, повідомляє «UA:Харків».

Нова адвокатка Зайцевої поки що утримується коментувати апеляційну скаргу.

«Адвокатка Юлія Плетньова підтвердила кореспондентам UA:Харків, що від сьогодні представляє інтереси Олени Зайцевої. Апеляційну скаргу захисниця поки не коментує. Деталі пообіцяла озвучити за кілька днів. Раніше інтереси Олени Зайцевої в суді представляли адвокати Юлія Козир, Євген Мельниченко та Максим Стець», – сказано у повідомленні.

Керівниця апарату Київського райсуду Наталія Бардіна розповіла «UA:Харків», що далі скаргу передадуть до Апеляційного суду Харкова.

Раніше апеляційну скаргу на вирок Київського райсуду подали інший обвинувачений у справі Геннадій Дронов та його адвокат Сергій Перепелиця.

Нагадаємо, 26 лютого Київський суд Харкова визнав Олену Зайцеву та Геннадія Дронова винними у скоєнні смертельного ДТП та присудив по 10 років позбавлення волі кожному.

У Харкові увечері 18 жовтня 2017 року сталася ДТП, у результаті якої загинули шестеро людей. Олена Зайцева перебувала за кермом автомобіля Lexus RX. За даними слідства, Зайцева проїхала на червоний сигнал світлофора і зіткнулася з автомобілем Volkswagen Touareg під кермуванням Дронова. Автівку Зайцевої занесло у натовп людей. Тоді шестеро людей загинуло, ще стільки ж дістали травми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, харківська трагедія, справа зайцевої
В тему