27 Березня 2019
Новини

Чемпіонку Європи звільнили через відмову агітувати за Порошенка

Чемпіонку Європи звільнили через відмову агітувати за Порошенка

Директора Ірпінського стадіону «Чемпіон», багаторазову чемпіонку та призерку Європи і світу, абсолютну чемпіонка Європи з таеквон-до, голову Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області Анжелу Макеєву звільнили з посади за відмову агітувати на користь чинного президента.

Про це повідомила в соцмережах сама чемпіонка.

Як повідомила жінка, за 25 років у спорті вона внесла великий вклад у розвиток спорту в Україні. На даний момент на стадіоні щодня тренується понад 350 спортсменів з різних видів спорту. 

«На жаль, з початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через Петра Щербину почали здійснювати на мене тиск, погрожувати та вимагати щоб я виконувала всі їх накази, агітувала виключно за них та тих кандидатів, на яких вони мені вкажуть. Вимагали, щоб я вступила до партії «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру діючого Президента, адже він, за їх словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах. А також вимагали, щоб я брала участь в їх політичних та виборчих схемах», - повідомила Анжела Макеєва.

За словами спортсменки, такий тиск здійснюється не вперше. 

«Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації та виборчих схемах - мене руками Олександра Маркушина звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи Законодавство України. Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і є вагітною! Проте, цинічність цих людей не знає кордонів. Така у них сутність. Але я людина спорту і не дозволю маніпулювати мною, моїм голосом, використовуючи мене і людей, з якими я працюю, в брудних політичних іграх!», - йдеться у дописі.

Як повідомив чоловік Анжели Макеєвої Максим Цюцюра, зараз на його дружину чиновники здійснюють новий тиск, змушуючи змиритися із звільненням.

«Коли вона відмовилася брати участь в політичних іграх, відразу стала неугодною?! Відразу, Карплюк, Щербина, Попсуй, Маркушина і ті, хто з ними, знайшли вигадані причини, через які вирішили облити її брудом, причому - незаслужено? !! Показали свою дріб'язкову сутність на загальний огляд ?! Так як, аргументи і фото, які ви наводите більше схожі на ділення іграшки в пісочниці, до якої вам не було діла до моменту поки під вас не захотіли прогинатися !!», - повідомив спортсмен.

Він пообіцяв захищати свою вагітну дружину від нападок і повідомляти про все громадськість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, суспільство, звільнення, вибори 2019, петро порошенко, спорт, Політика, спорт
В тему