27 Березня 2019
Новини

Ексклюзив від Олега Ляшка: як політик впливає на тиск бабусь, що робить уранці і чи боїться програти вибори

Ексклюзив від Олега Ляшка: як політик впливає на тиск бабусь, що робить уранці і чи боїться програти вибори

Керівник опозиційної фракції у Верховній Раді Олег Ляшко цього тижня відвідав Волинь. Народний депутат разом зі своєю командою зустрівся з громадами Маневич та селища Голоби Ковельського району. Побачити улюбленого політика прийшли сотні місцевих мешканців.

А портал t1.ua , користуючись нагодою, розпитав Олега Ляшка про таке.

Спочатку Маневичі, далі Голоби Ковельського району.

Скільки ви за день можете об’їздити міст? Як ви все встигаєте?

Та багато, вчора на Рівненщині, сьогодні на Волині. Завтра в мене… А що завтра – вівторок? Завтра в мене Суми, Полтава. В середу Черкаси, в четвер Житомир, у п’ятницю Чернігів. Як я встигаю? Я заряжаюсь від людей. Коли з ними спілкуюся, коли мене люди цілують, обіймають, то вони передають свою енергію. А я їм свою. Коли в бабусі чи дідуся тиск 220, візьме Ляшка за руку – тиск 120 на 80: зразу в нормі. Питають, за що мене люблять пенсіонер. Я їм тиск стабілізую. А після виборів, після перемоги я їм ще пенсію дам, стабільні ціни на ліки дам і порядок відновлю в країні.

Прокидаюся о котрій? Сьогодні  о пів на шосту. У мене традиція:  завжди перед виходом із дому разом з дружиною Росітою годину-півтори гуляємо  з собаками. Спортом займаюся, хоча спорт - це сильно сказано, фізкультурою. Коли ти декілька разів відіжмешся від підлоги, відразу енергія з’являється, покращується настрій. Додому приїжджаю об 11 ночі, можу ще ніч працювати.

Як ви відпочиваєте?

Я, знаєте, як цей енерджайзер: відновлююся під час роботи. В мене єдина проблема: коли багато говорю – сідає горло.  Це професійна хвороба в артистів, акторів і у мене. Єдине, що приймаю (і відразу просить передати йому льодяники для голосових зв'язок, – авт. ) – медпрепарат іслу, чи ще щось, для того, щоб голос не сідав.

З якими питаннями, проблемами до вас звертаються найчастіше?

В людей одні проблеми: малі пенсії, малі зарплати, немає роботи, високі ціни… Тому мій президентський пріоритет – це відновлення економіки, щоб у людей були гроші. Бо зараз приходиш на ринок – людина стоїть торгує, але за день підійшли один – два покупці. Ну що це таке? Влада розповідає, що вона підтримує бізнес, дерегуляцію, ще щось. Кому потрібна ця дерегуляція? Людям гроші потрібні! Щоб вони йшли в магазин, на ринок і могли купити продукти, щоб бізнес малий і середній розвивався. Тому мій пріоритет – це сильна економіка, щоб були гроші на зарплати, на пенсію, на армію і на все інше.

Декілька порад для студентів.

Головна порада: ніколи не опускати руки, ставити перед собою мету і йти до неї. Ти можеш не дійти до мети, але чим далі ти рухаєшся, тим більшого досягнеш. Тому порада одна – вірити в себе, не опускати руки і прямувати до мети. А все інше – це вже не важливо. Черчіль казав: «Що таке перемога? Від поразки до поразки рухайтесь із оптимізмом». У мене в житті багато було поразок. Чи можу я програти на цих виборах президентських? Можу.

Ймовірність така є?

Я «пахаю», і точно знаю, що я і моя команда, в тому числі й волинська, робить все для того, щоб ми перемогли. Чи можу я програти? Можу. Господь вирішує, кому бути Президентом. Але я точно роблю все для того, щобперемогти. Чи опущу руки, якщо програю на виборах? Ні, ніколи. Навпаки, я буду ще більше «пахати», щоб отримувати нові перемоги. Тому поразки ніколи не повинні демотивувати, ніколи не повинні зупиняти. Поразки –  це шлях до перемоги.

Головне не мета, а шлях до неї.

Так, так.

Головне – не мета, а шлях до неї. Такої ж думки і голова Волинської обласної організації «РПЛ» Володимир Кравценюк:

Я сподіваюсь, що всі сьогодні побачили ту підтримку, яка є реальною, а не ту, що малюють соціології. Дуже вдячний волинянам, що вони приходять, задають запитання, які часто бувають не зручні. Але наш лідер Олег Ляшко –  людина відкрита. Він готовий відповідати на будь-які запитання. Він готовий розбудовувати Україну і брати на себе відповідальність.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, олег ляшко, вибори 2019, маневичі, голоби
В тему