26 Березня 2019
Новини

«Підсовують полохливого кота в мішку», або чому Зеленський боїться журналістів

«Підсовують полохливого кота в мішку», або чому Зеленський боїться журналістів

Артист і кандидат в Президенти України Володимир Зеленський боїться брати участь у дебатах і на прямих ефірах, так як без підказок не може зв'язати й двох слів.

Про це написала журналістка Тетяна Шустрова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ось навіть не знаю, що мене більше розчарувало у Володимирі Зеленском: його невміння говорити без суфлера і нерозуміння базових принципів функціонування держави, або його боягузтво, що яскраво проявилося на тлі всіх цих безрадісних характеристик. Адже після кількох ганебних провалів з ФОПами і зарплатами в 4 тис. доларів тепер кандидат взагалі боїться говорити», – зазначила Шустрова.

Вона нагадала, що менш ніж за тиждень він кілька разів в останній момент відміняв участь у прямих ефірах.

«А як інакше пояснити його відмови від ефірів і часто – в останній момент? Ніхто з суперників і журналістів не може дочекатися Зеленського й на дебатах. У минулий четвер він проігнорував прямий ефір навіть свого улюбленого каналу «1+1». Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна для цієї епохальної зустрічі навіть з відпустки вийшла, а Зеленський не прийшов. Тому цілком обґрунтовано Кошкіна назвала його боягузом. Далі більше. Зеленський дає домашнє інтерв'ю журналістам ICTV - заздалегідь записане і ретельно змонтоване, в ефір воно виходить з титром «передвиборча агітація». Але вже через день відмовляється прийти в студію того ж телеканалу на прямий ефір до Оксани Соколової», – написала журналістка.

За її словами, при цьому Зеленський серйозно підставляє журналістів, повідомивши про відмову за лічені хвилини до початку програми.

«Так що не дивно, що й заклик Анатолія Гриценка прийти зі своєю «п'ятіркою» до нього на дебати Володимир Зеленський залишив без уваги. Як влучно зауважив з цього приводу сам Гриценко, під виглядом «нового обличчя» нам банально підсовують «кота в мішку». Причому, дуже полохливого кота», – констатувала Тетяна Шустрова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, суспільство, вибори 2019, дебати, володимир зеленський
В тему