26 Березня 2019
Новини

«Пляма на репутації школи»: вчительку звільнили через фото у закритому купальнику

«Пляма на репутації школи»: вчительку звільнили через фото у закритому купальнику

У «скрєпній» країні педагог позбулася роботи через світлину в купальному костюмі. 

Вчителька російської мови і літератури Тетяна Кувшиннікова, яка є членом Федерації зимового плавання, втратила роботу в школі № 13 російського міста Барнаула через фотографії в закритому купальнику, передає «Корупція».

За інформацією ЗМІ, після публікації знімка на Кувшиннікову стала чинити тиск директриса навчального закладу, яка розцінила фото як «пляму на репутації школи». Вона зажадала, щоб вчителька написала заяву про звільнення за власним бажанням. Незважаючи на підтримку з боку батьків, Кувшиннікова звільнилася зі школи.

Фотографія була зроблена під час акції на підтримку зимової Універсіади «Білі ведмеді» біля озера Піонерське. На ній Кувшиннікова позує в закритому спортивному купальнику і тримає грамоту.

У лютому Кувшиннікову вже хотіли звільнити за фото зі змагань з плавання, яке жінка розмістила в соцмережі. На ньому вона одягла на купальник плаття. Тоді батьки звернулися до директриси з клопотанням, і педагога не стали позбавляти роботи.

Нагадаємо, торік схожий випадок став приводом жвавого обговорення в Україні. У селі Бугаївка на Рівненщині виховательку дитсадка Віту Черешньовську звільнили з роботи через опубліковані в соцмережі світлини з відпочинку на морі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, росія, школа
В тему