26 Березня 2019
Новини

Реакція Порошенка на звинувачення у вбивстві рідного брата: «Шалений обстріл фейками»

Реакція Порошенка на звинувачення у вбивстві рідного брата: «Шалений обстріл фейками»

Президент України назвав «шаленим обстрілом фейками» транслювання на телеканалі «1+1», що перебуває у власності олігарха Ігоря Коломойського, програми «Українські сенсації» під назвою «50 відтінків Порошенка».

Про це пише «Новий час», посилаючись на передвиборчий сайт чинного глави держави.

У телепрограмі, поряд зі звинуваченнями у корупції, пролунало звинувачення щодо можливої причетності Порошенка до загибелі у ДТП його рідного брата Михайла у Молдові. Такі версії вперше з’являлися раніше на російських телеканалах.

«Один із найбільших каналів, який належить олігархові, який ховається від українського правосуддя в Ізраїлі, у п’ятницю чи суботу за одну годину: «Порошенко убив свого брата», «Порошенко отруїв своїх родичів», «Порошенко створив сотню головорізів, які вбивають українців», «Проти Порошенка порушили в ЄС і США кримінальні справи». Усе це взяли з російського каналу «НТВ», – цитує видання президента .  

Порошенко додав, що такі фейки є неповагою до держави, народу і спробою підірвати імідж України у світі.

Головним «викривачем корупційних схем» у програмі постає депутат парламенту Олександр Онищенко, якого підозрюють в особливо тяжких економічних злочинах, і який зараз переховується за межами України.

Читайте також: Порошенко подає до суду на канал Коломойського

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, фейкові новини
В тему