25 Березня 2019
Новини

Резонанс: під Києвом білорус-рецидивіст убив і спалив водія Uber

Резонанс: під Києвом білорус-рецидивіст убив і спалив водія Uber

У Київській області резонансне вбивство. Громадянин Білорусі, розшукуваний на батьківщині за шахрайство, убив 37-річного водія таксі, потім спалив тіло.

Про кривавий інцидент повідомив у своєму Facebook заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін. За даними поліційного чиновника, обгорілий труп чоловіка минулої середи знайшла неподалік траси в Яготинському районі Київщини 73-річна місцева жіночка. А вже наступного дня в правоохоронні органи із заявою про зникнення чоловіка звернулася жінка, яка повідомила про зникнення її чоловіка, 1982 р. н., який таксував на UBER на своїй АUDI A5.

Через дві доби був упійманий підозрюваний у скоєнні вбивства – громадянин Республіки Білорусь, 1990 року народження, якого на батьківщині розшукують за шахрайство і який переховувався від руки білоруського правосуддя в українському Києві.

На запитання, за що вбив українця, білорус відповів, що не мав грошей і замислив заволодіти автомобілем для подальшого його продажу на запчастини.

«Вбивав жорстоко, а потім вивіз та підпалив, щоб і слідів людини не залишилося. Підсумок: цей покидьок заради авто 2012 року вбив молоду людину, залишив його матір без сина, жінку без чоловіка, сам відправиться за ґрати на тривалий термін, а його дитина народиться вже без батька. Дякую оперативникам поліції ГУНП у Київській області за відмінну службу заради громадян України!» – написав В’ячеслав Аброськін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, таксі, київ, вбивство
В тему