23 Березня 2019
Новини

На Донбасі снайперська куля обірвала життя старшого бойового медика

На Донбасі снайперська куля обірвала життя старшого бойового медика

На Донбасі, в зоні проведення операції Об'єднаних сил, в результаті ворожого снайперського обстрілу загинув старший бойовий медик.

Про це повідомляється на сторінці 24 ОМБр імені Короля Данила у Facebook.

Так, обстріл російських окупаційних сил відбувся поблизу населеного пункту Новомихайлівка. Бойовики здійснили три постріли зі снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм.

Зазначається, що одна з ворожих куль  пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила старшого бойового медика Маркевича Володимира Михайловича.

«Володимир Михайлович народився 05.02.1971 року, проживав у Львівській області, Миколаївському районі, смт. Розділ. На службі в Королівській бригаді перебував з квітня 2018 року. Без батька залишився 22-річний син Кирило», – розповіла прес-служба бригади.

Нагадаємо, що 22 березня на Донбасі в результаті обстрілу українських позицій зі сторони російських окупаційних сил загинув один військовослужбовець зі складу підрозділів операції Об'єднаних сил, та ще один захисник отримав поранення.

Додамо, за даними представника України у Тристоронній контактній групі  Євгена Марчука, від початку запровадження режиму тиші на сході України відбулось 60 обстрілів позицій Збройних сил України бойовиками.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, донбас, оос, Лікарі
В тему