23 Березня 2019
Новини

У Києві після ДТП власник «Мазератті» влаштував стрілянину

У Києві після  ДТП власник «Мазератті» влаштував стрілянину

У Києві,  Печерському районі столиці,  зіткнулося одразу три авто. В результаті ДТП між  двома учасниками аварії виник конфлікт.

Відтак один із чоловіків дістав пістолет і почав стріляти по автівці іншого – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Три автомобілі – «Мазератті», «Тойота» та «КІА» рухалися Парковою дорогою, а при виїзді на вулицю Грушевського зіткнулися на дорозі.

Чоловіки розпочали суперечку – і водій «Мазератті» дістав зброю та почав стріляти по «КІА». Після цього зловмисник, заливши своє авто, втік з місця події.

Водій обстріляної «КІА» – 27-річний киянин – не постраждав. На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції та експерти-криміналісти.  Правоохоронці вилучили стріляні гільзи, які направлять на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення. Нині правоохоронці проводять усі необхідні заходи для встановлення та затримання стрільця.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, київ, дтп, кримінал
В тему