21 Березня 2019
Новини

Англійка заробляє шалені гроші, вигадуючи імена китайцям

Англійка заробляє шалені гроші, вигадуючи імена китайцям

Бо Джессап з Англії втілила в життя оригінальну ідею заробітку. Вона отримує тисячі фунтів за придумування імен для маленьких китайців.

Про це пише internetUA.

Жорстка інтернет-політика Китаю часто перешкоджає відвідуванню англомовних ресурсів, тому у тих батьків, які хочуть дати своєму чаду західне ім’я, виникають труднощі з пошуком відповідного. Через обмеження в країні часто відбуваються комічні ситуації з вибором імені. Нерідко китайські батьки називають своїх чад Гендальф, Попелюшка і Ролекс.

Після відвідин Китаю три роки тому Джессап створила спеціальний онлайн-ресурс, де можна без зусиль підібрати західноєвропейське ім'я китайському хлопчикові чи дівчинці.

Батьки, які проживають в Піднебесній, дуже часто використовують цей ресурс. Щоб підібрати ім'я, вони вводять деякі характеристики новонародженого. Також дорослим пропонується описати, яким би вони хотіли бачити дитину в майбутньому.

За три роки існування цього сайту Бо заробила понад 260 тисяч фунтів і допомогла вибрати ім’я для 670 тисяч малюків з Китаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украв «пісюна-стрибунця»: у Франківську чоловік обікрав секс-шоп (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, курйози, китай, Курйози
В тему