19 Березня 2019
Новини

«Зе ляп»: Зеленський планує запровадити в Україні цензуру

«Зе ляп»: Зеленський планує запровадити в Україні цензуру

Кандидат у президенти Володимир Зеленський виступив за введення цензури в Україні – держава повинна контролювати інформаційну політику.

Про це він заявив на зустрічі з представниками бізнес-спільноти, коментуючи цькування в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, передає Inforesist.

«Що стосується Супрун, ви знаєте, я не глибоко в цьому питанні, але я розумію одне, що якщо в нашій країні з усіх реформ ця одна з небагатьох, яка хоч якось тримається, то треба за таких людей триматися. Все, що я розумію. Це однозначно треба давати людям карт-бланш. Я розумію, що це гостра тема, медицина пов’язана зі здоров’ям, зі смертністю і так далі, але це той рідкісний випадок, коли треба дати можливість. Знову ж таки, той елемент, коли держава повинна контролювати інформаційну політику в країні», – заявив Зеленський.

За його словами, не можна, щоб ту чи іншу людину гнобили на телеканалі через особисті конфлікти.

«Не можна, щоб людину можна було просто, через якісь свої справи в сфері медицини, не можна, щоб людину могли розтоптати на тому чи іншому каналі. Люди це слухають, люди цьому довіряють і починають погано ставитися до її реформи, не розуміючи, що там відбувається, на якій стадії ця реформа. Коли все закінчиться, коли все вийде», – заявив він.

Інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці в Facebook здивувався такій заяві кандидата в президенти:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський
В тему

Останні матеріали