19 Березня 2019
Новини

Порошенко відреагував на «шпильку» Путіна: «Кашу з ним варити не збираюся»

Порошенко відреагував на «шпильку» Путіна: «Кашу з ним варити не збираюся»

Чинний президент України різко відреагував на хамський випад глави Кремля під час перебування того в анексованому Криму.

Президент України Петро Порошенко заявив, що не збирається в жодній формі співпрацювати із Володимиром Путіним і російським керівництвом загалом. Відповідну заяву чинний гарант зробив, виступаючи вчора, 18 березня, в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV (дивитися приблизно з 2-ї хвилини).

«Щодо того, що хтось із кимось каші не зварить – я не збираюся ні кашу варити та їсти, ні на риболовлю бігати, як деякі наші кандидати», – сказав він.

Так Порошенко відреагував на закид очільника РФ про неможливість російської влади «зварити кашу» з нинішнім керівництвом України.

Також глава держави зазначив, що річниця окупації Криму повинна згуртувати українців у спільній справі звільнення півострова, анексованого росіянами.

Нагадаємо, прибувши до окупованого Криму на заходи з відзначення 5-ї річниці підлого відібрання Автономної Республіки Крим в України, президент РФ несподівано звернувся до київської влади українською мовою. Спершу він сказав, що «український і російський народи ніколи не сварилися». «І зараз вони, на моє найглибше переконання, у сварці не перебувають. У нас непорозуміння тільки з керівництвом України, з яким сьогодні навряд чи можна зварити кашу. Те, що вони творять, іноді просто викликає острах, так і хочеться запитати по-українськи «З глузду з’їхав, чи що?», – по блазнював перед присутніми правитель країни-агресора.

Читайте також: Путін у Криму ламаною українською звернувся до Порошенка: «З глузду з’їхав, чи шо?»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, володимир путін, Відео
В тему