19 Березня 2019
Новини

І це в 21 столітті: у селі на Волині люди голосуватимуть у напіврозваленій хаті

І це в 21 столітті: у селі на Волині люди голосуватимуть у напіврозваленій хаті

У волинському селі на кордоні з Польщею виборча дільниця розташована у напіврозваленій хаті.

Про це у Facebook повідомив активіст Сергій Рижков.

«Село Пархоменкове, Устилузька ОТГ, одна з найперших громад, які об'єднались... 31 березня виборців з 50, в такому ось будинку культури буде обирати майбутнє та шлях своєї країни. І це всього на всього 1км лівіше і буде інша країна...» - йдеться у повідомленні.

На думку активіста, найкращим вирішенням проблеми було б перенести виборчу дільницю у сусіднє село, адже виборців і так не багато. Це зекономить гроші і стане прикладом того, як на Волині цивілізовано проходять вибори президента.

«І не нести витрати на членів комісії, які на зарплаті, не нести витрати на документацію та інші технічні речі? І головне, щоб виборці робили свій вибір в приміщенні не схожому на хлів?» - підсумовує Сергій Рижков.

У коментарях волиняни поділяють думку активіста, адже проводити голосування на такій дільниці у 21 столітті - сором. Також дописувачі обурилися на те, що у селі, де лише четверо дітей, депутати встановили дитячий майданчик в той час, коли громада просила кошти на інші важливіші потреби. Зокрема Костянтин Зінкевич вказує, що у сільських радах неодноразово порушували питання про термінове перекриття ФАПів чи навіть ремонт сходів до клубу. 

На думку Сергія Рижкова, цей дитячий майданчик - символ підкупу волинського виборця.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, вибори, волинь, вибори
В тему