19 Березня 2019
Новини

Вбивство прикордонника: відкрили жахливі деталі (фото)

Вбивство прикордонника: відкрили жахливі деталі (фото)

Слідчі розслідують обставини отримання смертельного поранення військовослужбовцем Мостиського прикордонного загону Державної прикордонної служби.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, 18 березня, близько 13 години, під час несення служби, 20-річний солдат строкової служби відділу прикордонної служби «Сянки» впритул здійснив постріл з автомату в інспектора прикордонної служби. Після цього він завдав пораненому удар прикладом автомата по голові, від чого інспектор впав на землю. Солдат продовжив бити вже лежачого прикордонника ногами. Зупинили його інші військовослужбовці.

Пораненому відразу викликали карету «швидкої допомоги» та у тяжкому стані доставили до Турківської центральної клінічної лікарні. Дорогою до лікарні інспектор прикордонної служби помер.

Військовослужбовець, зі зброї якого пролунав постріл, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, проводять досудове розслідування за статтею «умисне вбивство» (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини, солдату-строковику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, Фото
В тему