19 Березня 2019
Новини

Ножем у груди: у Києві чоловік убив товариша (фото, відео)

Ножем у груди: у Києві чоловік убив товариша (фото, відео)

Конфлікт двох товаришів у столиці завершився вбивством.

Між товаришами виник конфлікт, у ході якого один із них вхопив ножа і вдарив опонента у груди, – повідомляють у київській поліції.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у під’їзді будинку на вулиці Булгакова виявили мертвого чоловіка. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції.

Як повідомив начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко, поліцейські ретельно оглянули місце події, поспілкувалися з мешканцями будинку та встановили особу потерпілого. Це – 45-річний киянин, на тілі якого експерти виявили колото-різану рану у груди.

«Зловмисником виявився 46-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події поліцейські вилучили ніж зі слідами крові для проведення експертизи», – наголосив правоохоронець.

Оперативники попередньо встановили, що зловмисник проживав разом із загиблим, увечері між ними виник конфлікт. У результаті він вхопив ножа та вдарив потерпілого у груди. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу.

«Розпочато кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу», – додав Володимир Ткаченко.

Читайте також:

У Києві «гучна мокруха»: убивця в одязі «копа» розстріляв чоловіка в Mercedes (фото)

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему