19 Березня 2019
Новини

Чоловік жбурнув у вітрину київського магазину ємність із запальною сумішшю

Чоловік жбурнув у вітрину київського магазину ємність із запальною сумішшю

Правопорушника затримали і доставили в управління поліції, він дав пояснення.

По спецлінії «102» до Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік кинув ємність із невідомою речовиною у вітрину магазину на вулиці Хрещатик. На місці працювала слідчо-оперативна група, – повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

У ході відпрацювання території працівники карного розшуку викрили та затримали 53-річного мешканця столиці. Його доставили в управління поліції для надання пояснень.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

 «Щодо особи затриманого за підозрою у вчиненні цього правопорушення: встановлено, що він – активний учасник численних вуличних акцій, які відбуваються у місті Києві, і є членом радикальної екстреміської організації, керівник якої затриманий СБУ і знаходиться в СІЗО.  Метою цієї оргізанізації була дестабілізація ситуації у столиці та зрив виборів. Зараз із ним проводять першочергові слідчі дії. Також є підстави вважати, що він  причетний до нічного підпалу магазину на Оболоні. Ця інформація перевіряється, збирається доказова база», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Розпочато кримінальні провадження за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу та за фактом хуліганства. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також:

Зухвалий підпал у Дніпрі: у відвідувачів кафе шпурнули коктейль Молотова (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, підпал
В тему