18 Березня 2019
Новини

Розповнілих копів відправляють у «табори для схуднення» (фото)

Розповнілих копів відправляють у «табори для схуднення» (фото)

Такі «санкції» до товстеньких правоохоронців застосовують у Таїланді.

Поліцейських із зайвою вагою відправляють у «табори для схуднення». Табір для офіцерів, чия маса перевищує норму, відкрився при Центральному поліцейському навчальному центрі Таїланду в місті Пак Чонг, інформують «Фішки».

Зайві кілограми становлять велику проблему для поліцейської служби, адже всі, хто захищає закон, повинні бути витривалими і спритними – інакше просто не зможуть піймати злочинців, які кинулися навтьоки, і виконувати інші обов’язки.

У таборі поліцейські виконують безліч вправ і правильно харчуються. Оскільки програма отримала назву «Знищення живота», чоловікам потрібно роздягатися до пояса, щоб на власні очі переконатись, як ця частина тіла зменшується під час перебування в таборі.

Програма досить дієва – особливо огрядні офіцери втрачають до 60 кілограмів, а ті, чия вага спочатку становила близько 80 кіло, худнуть приблизно на 20. Невідомо, як самі поліцейські ставляться до табору, а ось користувачі Інтернету, переглянувши фотографії, заявили, що така практика дуже добра, адже всі, хто бореться зі злочинністю, мусять бути підтягнутими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему