18 Березня 2019
Новини

Дітовбивця з Рівного, яка зарізала немовля, перенесла запалення мозку (фото, відео)

Дітовбивця з Рівного, яка зарізала немовля, перенесла запалення мозку (фото, відео)

21-річна горе-мати, яка ножем зарізала місячну доньку, мала проблеми з психікою. Про це повідомили в поліції Рівного та родичі підозрюваної.

Бабуся померлої дитини Марія Момот зазначила, що її 26-річний син проживав з дівчиною в цивільному шлюбі. Стосунки не встигли оформити, навіть похрестити дівчинку, яку назвали Діанкою, передає місцеве «Радіо Трек».

«Син на дві хвилини відвернувся. Вона схопила за ножа, коли відійшов в іншу кімнату… І вдарила по горлу маленькій», – розповіла свекруха.

Батько викликав медиків, які констатували смерть немовляти. Родину сусіди характеризують позитивно. 21-річна жінка ніколи не поводилося дивно. 

«Коли зайшли, то побачив у кімнаті дитинку на ліжку. Батька знаю з дитинства, нормальний хлопець. А от його обраниця… Нормальна людина такого зробити не може», – зазначив сусід Дмитро Волощук.

«Слідчі уже з’ясували: 21-річна матір перебувала на психіатричному обліку. Півроку тому отримала травму голови. Діагностовано енцефаліт, запалення мозку, яке дало ускладнення, що зумовило психологічні розлади», – додав речник управління Нацполіції Рівненщини Антон Крук.

Горе-матір затримали. Слідчі мають провести психіатричну експертизу, яка визначить, чи жінка осудна. Справу розслідують за статтею «Навмисне вбивство».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, НП, вбивство, Відео
В тему