15 Березня 2019
Новини

Убивця розстрілював людей у мечеті і знімав це на відео

Убивця розстрілював людей у мечеті і знімав це на відео

У новозеландському місті Крайстчерч чоловік відкрив стрілянину в мечеті.

Вбивця вів пряму трансляцію розстрілу прихожан у мечеті Аль Нур у новозеландському місті Крайстчерч протягом 17 хвилин, повідомляє Новий час.

Сам він називає себе Брентоном Таррантом. За даними видання, він – 28-річний уродженець Австралії.

Пряма трансляція почалася, коли бойовик під'їхав на бежевому мінівені до мечеті Аль-Нур на Дінс-Авеню, і припаркував його на прилеглій дорозі.

На відео стрілка видно, що на передньому сидінні і в багажнику автомобіля знаходиться зброя, боєприпаси, а також каністри з бензином.

В руках у чоловіка – напівавтоматична рушниця і величезний запас патронів на поясі. Перша жертва була застрелена в дверях. Опинившись всередині мечеті, чоловік почав стріляти без розбору.

Коли він ви вийшов з мечеті – стріляв випадковими пострілами по машинах, що проїжджали повз.

Поліція заявила, що працює над видаленням відзнятого матеріалу з соціальних мереж.

«Поліція знає, що в Інтернеті поширюються вкрай тривожні кадри, пов'язані з інцидентом в Крайстчерчі. Ми наполегливо закликаємо не поширювати це посилання», – повідомили правоохоронці.

Момент затримання вбивці також потрапив на відео: кадри були зняті з вікна автомобіля, що проїжджав повз. Судячи з усього, вбивцю наздогнали за декілька кварталів від мечеті, оскільки затримання проходить біля паркану житлового будинку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Світ, мечеть, нова зеландія, розстріли
В тему