14 Березня 2019
Новини

В Києві дебошир, побивши дружину і сусідку, викинув пса з 12-го поверху (фото)

В Києві дебошир, побивши дружину і сусідку, викинув пса з 12-го поверху (фото)

Причому сімейним садистом виявилася не пересічна особа, а відома персона: колишній директор столичного рекламного агентства.

Екс-директор «Асоціації зовнішньої реклами Києва» Максим Чаленко побив дружину і на очах у дітей викинув собаку з вікна 12-го поверху, повідомили у Facebook «Київ Оперативний».

За словами його дружини, Чаленко повернувся додому 13 березня дуже п’яним і відразу заходився її гамселити. За кілька хвилин до цього чоловік напав на сусідку, яка запаркувала свій автомобіль «на його місці».

«Коли жінка (ідеться про дружину) відбивалася від п’яного агресора, то подряпала йому ніс, що ще більше розлютило п’яницю. Тоді «глава сімейства» на очах у дітей викинув з вікна пса, який майже відразу помер», – у месенджері розповіли подробиці дикого інциденту.

Повідомляється, що сімейний дебошир погрожував патрульним, які його вгамовували, звільненням, бо має «зв’язки» в правоохоронних органах. Дружина стверджує, що раніше після чергового побиття зверталася в Оболонський райвідділ з проханням захистити її від сімейного  насильника, та результату це не дало.

Про Чаленка відомо, що навесні 2018 року його відсторонили від посади через підозру в спробі підкупити чиновника управління реклами КМДА. Відтоді він проходить як підозрюваний у досудовому слідстві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему