13 Березня 2019
Новини

Зірка «Відчайдушних домогосподарок» загриміла до в’язниці

Зірка «Відчайдушних домогосподарок» загриміла до в’язниці

Актриса, яка виконувала одну з головних ролей в популярному серіалі «Відчайдушні домогосподарки» була заарештована через корупційний скандал.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на агентство Associated Press.

Актриса Фелісіті Хаффман, яка зіграла роль Лінетт Скаво в серіалі «Відчайдушні домогосподарки» була заарештована ФБР. З’ясувалося, що вона стала фігуранткою великого корупційного скандалу. Крім Хаффман, в ньому замішана також актриса Лорін Локлін і ще 48 осіб, які не пов’язані з шоу-бізнесом і кінематографом.

Фелісіті Хаффман заплатила 15 тисяч доларів за те, щоб її дочку прийняли в один з престижних коледжів. На цей момент актриса заарештована і їй призначили заставу у розмірі 250 тисяч доларів.

Працівники ФБР викрили корупційну схему в сфері освіти. Організація Key Worldwide Foundation брала внески від батьків дітей і нібито проводила підготовку абітурієнтів до вступу у навчальні заклади. Проте насправді ця організація займалася тим, що влаштовувала дітей у престижні навчальні заклади за гроші.

ФБР виявила спеціальний список батьків, для яких вступ дитини у Джорджтаун, Стенфорд, Каліфорнійський університет в Лос-Анджелесі, Університет Сан-Дієго, Університет Техасу, Єльський університет та інші коштував від 200 тисяч доларів до 6,5 мільйона доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еротичне фото «русалки»: Холлі Беррі показала нове тату (фото) 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, суспільство, фелісіті хаффман
В тему

Останні матеріали