13 Березня 2019
Новини

Галкін «замовив» Кіркорова бойовикам «ІДІЛ»

Галкін «замовив» Кіркорова  бойовикам  «ІДІЛ»

Два мільйони російських рублів – саме стільки був готовий заплатити за вбивство Філіпа Кіркорова нинішній чоловік Алли Пугачової.

Про це повідомив один із дагестанців, яких обвинуватили в організації теракту на концерті Кіркорова – пише ТСН.

Так, в липні 2017 року в Махачкалі  четверо дагестанців «Ісламської держави» хотіли здійснити теракт на концерті Філіпа Кіркорова.

Проте один зі звинувачених, уродженець Дагестану Хідірнебі Казуєв заявив, що то мав бути не теракт, а вбивство конкретно Кіркорова. І що його замовив чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, який приревнував дружину.

За вбивство Кіркорова Галкін нібито пропонував Казуєву два мільйони рублів. Про це розповів адвокат обвинуваченого Ісрафіл Гададов.

Казуєв поділився, що нібито Галкін дав йому аванс в один мільйон рублів, телефон Nokia і сім-карту. Та в останній момент бойовик все ж таки передумав, бо злякався, що «може постраждати багато людей». Але отримані гроші Казуєв витратив на покупку компонентів для виготовлення вибухових пристроїв.

Аби довести свої слова, Казуєв попросив провести допит Галкіна, Кіркорова і Пугачової. Однак слідство відхилило клопотання, оскільки на думку слідчих, «ці показання дані з метою «необґрунтовано затягнути хід розслідування у справі». Максим Галкін від коментарів із цього приводу відмовився.

Нагадаємо, слідче управління МВС по Дагестану звинуватило чотирьох місцевих жителів в участі «Ісламської держави»  і підготовці вибуху на концерті Філіпа Кіркорова.

Слідство вважає винними Хідірнебі Казуєва, Габібула Халдузова, Саміра Ібрагімова і Шаміля Магомедова. Вони навесні 2017 року об’єдналися в заборонене угруповання «Ісламська держава». Троє учасників ІД, крім Магомедова, хотіли влаштувати теракт на концерті Кіркорова, використовуючи саморобні вибухові пристрої.

За словами слідства, чоловіки не здійснили вибух, оскільки не змогли проникнути до залу. Його охороняла поліція.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, замах на вбивство, філіп кіркоров, максим галкін, алла пугачова, шоу-бізнес, Курйози
В тему