11 Березня 2019
Новини

На Рівненщині затримали серійного педофіла (фото)

На Рівненщині затримали серійного педофіла (фото)

Поблизу Рівного, у місті Здолбунів, упіймали серійного педофіла. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Як стало відомо з повідомлення поліції, зловмисник напав на 11-річну дівчинку в коридорі поблизу її помешкання. На крик дитини з квартири вибігла її мама. Нападник після цього втік.

Завдяки камерам відеоспостереження працівники кримінальної поліції Здолбунівського відділення поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх 32-річний місцевий житель.

Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські з’ясували, що в 2013 році обвинуваченого у трьох аналогічних злочинах засудили до п’яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп’ютер, де виявили відео порнографічного змісту з участю дітей. У 2016 році за зразкову поведінку та відповідно до «Закону Савченко» зловмисник вийшов на волю.

Слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили зловмиснику про підозру за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років.

Сьогодні з дівчинкою працюють психологи та працівники ювенальної поліції. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, Фото
В тему