11 Березня 2019
Новини

Псевдо-таксисти грабували киян: подробиці

Псевдо-таксисти грабували киян: подробиці

У Києві поліція затримала двох чоловіків, які, прикидаючись таксистами, грабували пасажирів.

Горе-таксисти їздили містом з характерною «шашкою» таксі та підшукували в громадських місцях пасажирів. Користувались попитом нічні розважальні заклади і ресторани — звідти здебільшого забирали пасажирів напідпитку. Вони присипляли п'яних пасажирів і легко грабували їх, – пише Судово-юридична газета.

За напрацьованою злочинною схемою зловмисники діяли і в ніч на 8 березня на вулиці Кам'янській в Дарницькому районі столиці. Там вони підібрали перехожого напідпитку. Зловмисники запропонували йому напій з сильнодіючим препаратом «Азалептол».

Коли чоловік втратив свідомість, вони відібрали у нього ювелірні вироби, близько 10 тисяч гривень і мобільний телефон. Після цього викинули його з салону автомобіля в районі вулиці Поліської.

Правоохоронці затримали злочинців. Ними виявилися двоє киян, 27 і 37 років, один з яких раніше був судимий за кримінальні злочини.

Обом оголошено підозру за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання стосовно обрання запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі. За результатами слідства вже встановлено їх причетність до ще одного аналогічного нападу. Правоохоронці підозрюють, що молодики діяли за напрацьованою схемою і на їхньому рахунку не один такий злочин.

Читайте також:

Під Одесою дитина допомога затримати грабіжника

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, таксі, кримінал, пограбування
В тему