10 Березня 2019
Новини

До Луцька приїдуть зірки молодіжного серіалу «Школа»

До Луцька приїдуть зірки молодіжного серіалу  «Школа»

Рівне, Луцьк, Львів, Тернопіль – фани Західної України першими зможуть побачити своїх улюбленців, що зіграли головні ролі  у серіалі «Школа» на «1+1».

Відтак популярні актори вирушають у свій останній всеукраїнський тур – повідомляють Волинські новини.

До Луцька актори популярного молодіжного серіалу завітають 4 квітня, інформують організатори.

Так, глядачі побачать Анну Трінчер (Ната), Ірину Кудашову, Богдана Осадчука, Олега Виговського, Сашу Петренко, Марію Кондратенко (Соня), Яніну Андреєву (Катя), Олену Курту (Дарина Петрівна), Андрія Бойко та інших, переглянуть та візьмуть участь в унікальній інтерактивній виставі, у якій голосуванням оберуть переможця у змаганні між 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Школа вирушає в останній всеукраїнський фан-тур ???? На тебе чекатиме унікальна інтерактивна вистава, у якій голосуваннями ти зможеш обрати переможця у змаганні між 11-А і 10-Б класами та їхніми класними керівниками. Не пропусти зустріч зі своїми улюбленими акторами: Анною Трінчер, Іриною Кудашовою, Богданом Осадчуком, Олегом Виговським, Сашою Петренко, Кариною Чернявською, Марією Кондратенко, Яніною Андреєвою, Альоною Куртою, Андрієм Бойко, Ольгою Шевченко. Купуй квитки за посиланням в сторіз ?

Допис, поширений #Школа ♥ Офіційна сторінка (@top.school)

Режисером інтерактивної вистави став Сергій Корнієнко, який протягом 10 років працює над театральними постановками, а сьогодні ставить вистави у Молодому театрі. Інтерактивна вистава для фан-туру серіалу «Школа» стала експериментом для Сергія:

«Інтерактивна вистава для фан-туру серіалу «Школа» для мене є дуже відповідальним та важким завданням, але водночас це надихає. Я хочу створити добру та теплу виставу, в якій глядач теж буде брати участь, а актори зможуть відчути зв’язок і підтримку із залом. Вистава буде про те, як наші герої готуватимуться до шоу талантів, внутрішні інтриги та комічні ситуації. А суддями для наших учасників стануть глядачі, які зможуть оцінити кожну команду. Гарний настрій та участь кожного з прихильників в нашій виставі, є одним із першочергових завдань для мене», - зазначає режисер.

Квитки на фан-зустріч можна придбати ТУТ.

Детальніше про інші міста, час та місце проведення фан-зустрічей можна дізнатись за посиланням

«Школа» – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка «Школа» стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Волинь, львів, серіали, школа, серіали, Відео
В тему