8 Березня 2019
Новини

Камери без замків, спортзал і без охорони: в'язниця, де буде сидіти Манафорт

Камери без замків, спортзал і без охорони:  в'язниця, де буде сидіти Манафорт

Засуджений до 3,9 років в'язниці екс-глава виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт буде відбувати покарання у Федеральному виправному інституті в Камберленді.

Як пише The Daily Mail, в цій в'язниці ув'язнені можуть спокійно виходити у двір. Там немає ні замків, ні парканів з колючим дротом. Цей об'єкт з мінімумом охорони, оточений густими лісами, більше схожий на коледж, ніж на в'язницю, відзначає видання.

У Манафорта буде щоденний доступ до електронних листів, він зможе відправляти і отримувати пошту, здійснювати телефонні дзвінки, і раз в тиждень бачитися з відвідувачами в вибраний ним час.

Також ув'язнені можуть проводити час в спортзалі, на майданчику для софтболу з біговою доріжкою, і дивитися телевізори, що показують спорт. Крім того, засуджені можуть займатися навчанням, що включає музичні, ділові та освітні програми.

Колишні ув'язнені розповідають, що одночасно в тюрмі міститься не більше 500 чоловік, а іноді на кілька сотень менше.

Також там є окремі кімнати з затишними двоспальними ліжками для членів сім'ї і друзів ув'язнених, які приїжджають їх відвідати.

Звичайний день в «тюремному таборі» починається з підйому о 6 ранку. О 7:15 сніданок. Потім ув'язнені можуть працювати або вчитися до обіду. Потім можна працювати, вчитися або тренуватися до переклички о 4 годині дня і вечері через годину.

Після вечері у них є «вільний час», щоб подивитися телевізор, або відправляти електронні листи, поговорити по телефону перед вечірньою перекликом і відбоєм в 23.

Нагадаємо, 7 березня суд міста Олександрія, що в штаті Вірджинія, засудив Пола Манафорта до 47 місяців позбавлення волі за кількома звинуваченнями, серед яких порушення податкового та банківського законодавства, і приховування зарубіжних банківських рахунків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, сша, дональд трамп, пол манафорт
В тему