7 Березня 2019
Новини

На 75-літній ювілей школи до Луцька приїхала випускниця-народний депутат

На 75-літній ювілей школи до Луцька приїхала випускниця-народний депутат

На ювілей до рідної школи завітала народний депутат Ірина Констанкевич.

Напередодні, 6 березня, у луцькій школі № 2 було людно. Тут зібралися школярі, батьки, вчителі, випускники, адже навчальний заклад відзначав поважний ювілей – 75 років. У залі ніде було яблуку упасти: веселі усмішки, щирі обійми та зустріч кількох поколінь учнів цієї школи.

На початку урочистостей з привітальним словом до присутніх звернувся багаторічний директор школи № 2 міста Луцька Василь Грищук, який привітав усіх зі святом та наголосив: багатством цієї школи є її учні, вчителі та випускники, які стали народними депутатами, вчителями, лікарями, артистами, а це свідчить про те, що тут усе робили правильно.

Завітала на гостину і депутат Верховної Ради Ірина Констанкевич, яка є випускницею цієї школи.  І також виступила з вітальною промовою на адресу рідної школи.

«Сьогодні я теж хвилююся на цій сцені, адже востаннє я так високо стояла 37 років тому. У кожного з нас зі школою пов’язано багато щемного, ліричного, сумного, романтичного, кумедного, яке ми згадуємо через багато десятків років. Сьогодні ми згадуємо всіх учителів, які проводжали нас у велике життя. Мене в цій школі навчили любити рідну мову, літературу, навчили історії. Найбільше я любила алгебру і хімію, та стала філологом. Усі ці роки я подумки повертаюся до школи, адже тут мене навчили головному – відбутися у житті. Сьогодні через багато років я хочу подякувати своїм вчителям, однокласникам, які і досі є невід’ємною частиною мого життя», – наголосила Констанкевич.

Далі представниця Волині у парламенті нагородила подяками від народного депутата очільника школи Василя Грищука та свого класного керівника Надію Кузьміну.

Цього дня зі словами вітання до присутніх зверталися співачка, заслужена артистка Алла Опейда, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, керівник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко і багато інших. Вчителів відзначили почесними грамотами від міської ради та міськвно.

Протягом святкових урочистостей зі сцени линули також привітання батьків, чиї діти навчаються у школі-ювілярці. Чудовий настрій присутнім дарували дитячий колектив школи, місцеві аматорські ансамблі та професійні гурти, керівниками яких є випускники цього навчального закладу.

Після свята народний депутат Ірина Констанкевич написала теплі слова про рідну школу на особистій сторінці у Facebook.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, школа, ірина констанкевич, свято, депутати, Відео
В тему