7 Березня 2019
Новини

Дзідзьо показав своє фото без бороди

Дзідзьо показав своє фото без бороди

Імідж Дзідзьо - це чоловік з бородою. Без бороди його давно вже не пам'ятають. Щоб здивувати своїх фанів, він нещодавно виклав в соцмережі архівне фото, на якому він без бороди.

Цей знімок артист опублікував в Instagram.

«Це я без бороди. Вгадайте, який це рік?» - підписав співак публікації.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

То я без бороди???? Вгадайте який це рік?

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Дзідзьо чи DZIDZIO — псевдонім, під яким виступає український музикант і співак Михайло Хома. Його нік дав однойменну назву гурту.

Михайло Хома закінчив Київський національний університет культури і мистецтв. Його перша група — «Михайло Хома і друзі» — виступала в Новояворівську та області на корпоративах і весіллях. Крім традиційного ресторанного репертуару, хлопці виконували й власні пісні.

Своїм псевдонімом Михайло Хома зобов’язаний історії сім’ї. Справа в тому, що його діда по материнській лінії — поляка на ім’я Маркуль Ян Казимирович — в селі називали не інакше як «Дзідзьо», що на бойківському діалекті означає «дідусь».

Михайло Хома одружений з 2013 року. Його обраниця, львів’янка по імені Славця, — також співачка. Познайомилися вони ще під час навчання в музичній школі, пізніше — разом співали в групі «Михайло Хома і друзі». Михайло Хома з дружиною Ярослава Притула-Хома після весілля залишила кар’єру. Тепер дружина соліста «DZIDZIO» вважає, що робота — чоловічий обов’язок, а її головне завдання — забезпечувати затишок і стежити за побутом.

Гурт DZIDZIO зобов’язаний своєю появою Кузьмі Скрябіну — саме він написав для свого друга дитинства пісню «Ялта», яка допомогла молодим музикантам пробитися «в ефір». Як і кавер на пісню самого Скрябіна «Старі фотографії», ця композиція швидко стала хітом. Офіційною датою появи на світло колективу Дзідзьо і його товариші вважають 9 вересня 2009 року.

Нову хвилю популярності Дзідзьо приніс Інтернет — тут про музиканта дізналися завдяки його кумедним монологам про домашнього улюбленця — свиню Мейсона, якого група називає «ідейним натхненником» (і навіть зробила його п’ятачок своєю офіційною емблемою).

Цікавий факт: інтернет-фанклуб Дзідзьо — найбільший в Україні. Всього за рік на youtube-канал гурту отримує більше 11 млн підписників, фан-клуби в соціальних мережах ще в 2012 перевалили за 200 тисяч користувачів.

На сьогодні «золотий склад» групи виглядає так:

«Дзідзьо» Михайло Хома,

«Юлік» Назарій Гук,

«Лямур» Орест Галицький.

У всіх кліпах гурту традиційно знімається їх «муза» Надія.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, дзідзьо, Фото
В тему