6 Березня 2019
Новини

Кондратюк про Зеленського: «До політики не доріс, як і до баскетболу»

Кондратюк про Зеленського: «До політики не доріс, як і до баскетболу»

Продюсер і ведучий легендарного «Караоке на Майдані» вважає, що українців перевіряють Зеленським: «Він пробний камінь».

Український продюсер, ведучий популярного ТБ-шоу «Караоке на Майдані» Ігор Кондратюк висловився з приводу висунення Володимира Зеленського в кандидати у президенти країни. Так, в інтерв’ю для видання «Українська правда» він поділився, що такий вчинок шоумена – це чистий шоу-бізнес, а не політика.

«Висування Зеленського – це чистий шоу-бізнес, до політики він ще не доріс, як і до баскетболу – нехай не ображається. Жодна сторінка його біографії, яку ми всі спостерігаємо на телебаченні, не говорила про те, що він хоче бути громадським діячем, лідером думок, який поведе Україну вперед. Навпаки, всі ці його жарти про «Україну-повію» характеризують його як незрілого слабо думаючого громадянина», – прокоментував Кондратюк.

Також продюсер зазначив, що Зеленський – це пробний камінь людей, які стоять за ним. Вони хочуть зрозуміти, чи можна «конвертувати в політику» популярність публічної особи.

«Він дійсно є одним із кращих в українському телевізійному і кіношному бізнесі. Але, вибачте, нехай тоді Зеленський буде і пілотом літака з наступного тижня – він же крутий пацан», —резюмував Кондратюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський
В тему