6 Березня 2019
Новини

На Волині в пожежі загинув чоловік

На Волині в пожежі загинув чоловік

Волинські рятувальники повідомляють про пожежі, які трапилися протягом доби.

5 березня о 11:23 біля села Фалемичі Володимир-Волинського району виникло загорання сухої трави на площі 0,4 гектара, яке оперативно загасили працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського.

О 12:24 в селі Іванів Іваничівського району трапилось загорання сухої трави на площі 0,5 гектара. Ліквідували вогонь працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська.

Також о 15:19 в селі Ольганівка Рожищенського району горіла суха трава на площі 0,6 гектара, а о 17:40 в селі Рованці Луцького району  вогнем зайнявся  1 гектар посуші. Обидві пожежі рятувальники оперативно ліквідували.

Окрім пожеж трав’яного настилу,  учора в області виникла вже друга пожежа торфу в урочищі Риврини, що поблизу села Бихів Любешівського району. Станом на 11:00 рятувальники за допомогою 2 автоцистерн та мотопомпи ліквідували загорання на площі 1 гектара, залишилось  ще пів гектара. Гасіння триває.

Крім того, працівники ДСНС ліквідували 3 пожежі в житловому секторі. Зокрема, в селі Мельниця Ковельського району, селі Юнівка Локачинського району та селі Світязь Шацького району, де, на жаль, загинув чоловік 1982 р.н.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, пожежа
В тему