6 Березня 2019
Новини

Молода пара на своєму весіллі закохалася у незнайомку

Молода пара на своєму весіллі закохалася у незнайомку

Поліаморна пара з США розповіла про те, як запрошення подруги на їх весілля закінчилося тим, що в неї виявилися закохані і наречений, і наречена.

Їх історію опублікувало видання Daily Mail.

22-річна Караліна Генрі (Karalyn Henry) зі штату Огайо близько п'яти років тому зізналася своєму хлопцю Джастіну в тому, що її приваблюють дівчата. Він наполіг на тому, щоб вона не стримувала себе і зустрічалася з представницями своєї статі. Тоді вона почала листуватися з мешканкою Північної Ірландії на ім'я Лана.

У жовтні 2018 року пара влаштувала весілля, куди запросили і Лану. Це виявився перший раз, коли обидва партнери вперше побачили дівчину.

«Ми всі трималися за руки, танцювали і співали годинами. Ніколи не забуду цей день », - розповіла Караліно.

Американка також зізналася, що і вона, і Лана асексуальні, але це не заважає спати трьом партнерам в одному ліжку.

«Джастін НЕ асексуал, але він з розумінням ставиться до того, що ми не хочемо сексу», - додала вона.

Караліна і Джастін познайомилися в старшій школі, коли дівчина ще не усвідомила, що відчуває потяг до представників обох статей. Американка зізналася, що відчувала страх, коли розповіла про це своїй сім'ї.

«Я хотіла зрозуміти, як це - бути з дівчиною, але не хотіла розлучатися зі своїм хлопцем», - пояснила вона.

Дізнавшись про це, Джастін запропонував спробувати поліаморні відносини. Караліна познайомилася з Ланою в 2016 році на блог-платформі Tumblr, коли та боролася з лімфомою четвертої стадії. Дівчина постійно листувалася з новою знайомою і підтримувала її. У лютому 2017 року Лана повністю позбулася від злоякісних пухлин.

Джастін зізнався, що, побачивши дівчину на весіллі, несподівано для себе закохався і в неї. Американка шкодує, що весілля трьох людей поки неможлива, і нарікає на те, що оточуючі називають їх стосунки огидними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, кохання, сша
В тему