4 Березня 2019
Новини

Зірка «Секс у великому місті» судиться з родичами через надгробок

Зірка «Секс у великому місті» судиться з родичами через надгробок

Судовий розгляд між Кім Кеттролл і її родичами почалося ще в 2016 році, коли актриса внесла зміни в надгробний камінь на сімейному похованні, нікого не попередивши.

Дізнавшись про це, двоюрідна сестра зірки Мішель Кокс звернулася в суд і в підсумку виграла справу, пише Главком.

Кілька років тому Кім Кеттролл внесла ім'я Денніса Вільяма, її загиблого батька, на сімейний надгробок, не повідомивши про це інших родичів. Крім того, зірка додала ще одну сходинку, яка в підсумку і викликала обурення її двоюрідної сестри. Слідом за ім.’ям її батька було розташоване справжнє ім'я актриси і її дата народження - «Кім Вікторія 1956».

Знизу Кеттролл додала підпис «Ліверпульська Клеопатра», нагадуючи про свою участь у виставі «Антонія і Клеопатра» в 2010 році. Таким хитромудрим чином актриса хотіла забезпечити собі гарантію, що сім’я поховає її разом з іншими родичами, а після просто додасть дату смерті.

За словами Мішель Кокс, вона відчула себе «обкраденою», коли виявила ці зміни. «Неправильно, що той, хто майже все життя прожив в Канаді і США, може приїхати в Ліверпуль і зарезервувати собі могилу, просто вписавши своє ім.’я в надгробок», - заявила Кокс.

До її позову приєдналися інші родичі, і через майже три роки канцлер ліверпульської єпархії Марк Хедлі виніс рішення на їхню користь. За його розпорядженням, Кім Кеттролл тепер зобов'язана видалити своє ім'я з надгробку і взяти на себе всі витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер Сергій Романюк – зірка кінофільмів «Іван Сила» та «Роксолана»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, кім кетролл, секс у великому місті, курйози, Курйози
В тему

Останні матеріали