4 Березня 2019
Новини

Гомосексуаліст прикидався жінкою заради батьків «чоловіка»

Гомосексуаліст прикидався жінкою заради батьків «чоловіка»

У Великобританії чоловік із гомосексуальною орієнтацією мусив прикидатися жінкою.

Проте ходити у жіночому одязі він зміг лише кілька місяців, а потім втік – пише The Mirror.

Рой Сингх з Манчестера познайомився з майбутнім нареченим, коли йому було 18 років. Чоловік, чиє ім'я британець вважав за краще приховати, зачарував його, і вони почали таємно зустрічатися. Через два роки коханий зробив Сінгху пропозицію.

Через кілька днів після цього Сінгху зателефонувала мати нареченого. «Вона сказала, що у них велика індійська сім'я, перед якою вона не хоче ганьбитися. Тому, якщо я хочу заміж за її сина, я повинен прикинутися жінкою на весіллі і деякий час після, щоб переконати оточуючих, що він не гей», - розповів про умови майбутньої свекрухи чоловік.

Закоханий британець був вкрай здивований, але погодився. Сінгх переїхав в будинок жениха в Лондоні в образі дівчини. Своїм батькам він збрехав, що виїхав з-за роботи.

За словами Сінгха, день весілля був найстрашнішим в його житті. «На мене дивилися 450 людей, і тільки дев'ять з них знали правду. Всі говорили: «Вона така гарна» або «У неї є сестри для наших синів?» Я думав, вони знущаються», - згадував він.

Відсутність гостей з боку «нареченої» свекруха пояснила тим, що Сінгх - сирота і вдова.

На наступний день Сінгху заявили, що з цього дня його звуть Лаки, і він не може показуватися на очі кому-небудь без перуки, макіяжу, прикрас і високих каблуків. Також, за його словами, свекруха змушувала його працювати по дому 18 годин і забороняла йому їсти, щоб він схуд.

«Я часто думав, чи усвідомлює вона, що я чоловік? Іноді я дивився на себе в дзеркало і не розумів, хто дивиться на мене», - зізнався британець. Він дуже рідко бачив чоловіка. Той дарував йому ювелірні прикраси і жіночу білизну, що викликало гнів у Сінгха.

Незабаром батьки Сінгха дізналися про те, що відбувається і відмовилися спілкуватися з сином після того, як свекруха змусила його відвідати їх в образі Лаки.

Через дев'ять місяців після весілля Сінгх втік з дому чоловіка. Деякий час йому довелося прожити в нічліжці для бездомних. Через чотири місяці він дізнався, що його чоловік збирається одружитися з жінкою, і спробував накласти на себе руки в жіночому одязі, «щоб вбити в собі його дружину». Його врятували, в лікарні чоловіка відвідали батьки і помирилися з ним.

Чоловіка досі мучать кошмари, в яких йому доводиться прикидатися жінкою не за власним бажанням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, гомосексуаліст, великобританія, Курйози
В тему