4 Березня 2019
Новини

За борг у вісім тисяч гривень забив приятеля палицею

За борг у вісім тисяч гривень забив приятеля палицею

До путилівських правоохоронців звернулась місцева 68-річна жінка з заявою про жорстоке побиття її племінника.

42-річного потерпілого у непритомному стані доставили до лікарні, де він помер від численних внутрішніх травм – забоїв, гематом головного мозку і двобічних переломів ребер, повідомляють у ГУНП у Сумській області.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати особу чоловіка, причетного до злочину. Ним виявився 30-річний житель Путивля. Він зізнався, що потерпілий заборгував йому 8000 гривень і тривалий час не віддавав. Знайшовши його у спільних друзів, він запитав, коли ж той поверне гроші. А почувши відмову, став бити боржника палицею.

Після бійки друзі викликали бригаду невідкладної медичної допомоги, однак потерпілий після обстеження та постановки попереднього діагнозу відмовився від лікування і повернувся додому. На всі умовляння тітки звернутися до лікарні племінник відповідав, що відлежиться вдома, а коли дослухався – медики не змогли його врятувати.

Нині за даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, в рамках якого тривають слідчі дії. Самому підозрюваному згідно з рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте також:

У Харкові покинутий бойфренд зарізав 14-річну дівчину

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, борги, суми, вбивство
В тему